4Spar

4Spar har lagt ner på grund av ändrade lagar i Sverige. 4Spar är en av våra favoriter här på Spara24 för sparande av mindre belopp. De erbjuder Sveriges högsta räntor och har ett smidigt internetgränssnitt där du enkelt kan se din intjänade ränta dag för dag. Uttag går snabbt och det enda som du behöver göra är att skicka ett mail som kommer pengarna nästa dag.


Öppna konto hos 4Spar


Sparkonton hos 4Spar

Tips:

Räntan hos 4Spar är något låg. Spara24 rekommenderar att du i stället öppnar konto hos en annan bank som du hittar i topplistan. Du kan ha ditt sparkonto hos en annan bank än ditt transaktionskonto där du får in lönen.

Bank Villkor Uttag Lägsta ränta Högsta ränta Bindningstid Insättningsgaranti Länk
4SparMax 50 000 krFria UttagIngen - 3 årNejÖppna enkelt

Sparräntan uppdaterades senast 2022-09-19.

4Spar erbjuder sparkonton mellan – och – ränta. Bindningstiden är ingen - 3 r och banken erbjuder inte insättningsgaranti.

Betyg för 4Spar

>Betyg: 2.1/5 (427 röster)

Statlig insättningsgaranti

Insättningsgarantin garanterar att du får tillbaka upp till 100000€, knappt 900000kr, av insatt kapital i banken om den skulle gå i konkurs. Riksgälden betalar ut din ersättning inom maximalt 20 arbetsdagar från dess att insättningsgarantin trätt in. Pengar hos 4Spar täcks inte av den statliga insättningsgarantin.

Ansök direkt

Nyheter om 4Spar

Nyhetssök för 4Spar

Kommentarer

 

Tips